Στρογγυλοποίηση αρχιδιών

20 05 2010

Σε μια βραδιά που ο Πυθαγόρας θα αποφάσιζε να γίνει στριπτιζέζ, η τιτανοπανμέγιστη ΔΑΠ δεν κατάφερε αυτό που έχει πετύχει στις συνελέυσεις(απόλυτη μειοψηφία) και έχασε την αυτοδυναμία με 48,6%. Μετά από αυτό το αναπάντεχο γεγονός σύσσωμη η παράταξη του πουλιού προσπάθησε να καταφέρει αυτό που δεν έγινε στις κάλπες, με συντονιστή τον τελευταίο Γναθοκράτορα και έκτακτη συμμετοχή δύο super size ΟΝΝΕΔιτών(ο ένας έχει εμφανιστεί με τον αγαπημένο μας Τρε στην τηλεόραση) προέτρεπαν τους Vasilacoste και Τόλη Μπουτζιόλη να μην υπογράψουν τίποτα μέχρι να εφευρεθεί κάποιος μαθηματικός τύπους με λογάριθμους και συνιστώσες, που θα οδηγούσε σε αυτό που προφητικά τραγουδούσαν από την αρχή και ονειρευόντουσαν στο τέλος.Στην αυτοδυναμία.Για να δούμε όμως πως κατέληξε εκεί η βραδιά.

«Με Νίκο Καμέκη, η ΠΑΣΠ θα διαπρέπει» φώναζαν τα παιδιά της ΠΑΣΠ και κατάφεραν να φτάσουν στο χειρότερο ποσοστό τους τα τελευταία , τουλάχιστον, 15 χρόνια.Οι ΔΑΠίτες υποδέχθηκαν με μονοσύλλαβες κραυγές τα πρώτα αποτελέσματα, ενώ στην ΕΑΚΟ παρακολουθούσαν με αγωνία…την τελευταία αγωνιστική των play off της superleague.

Καθώς η ώρα περνούσε,  η ΔΑΠάρα μαμούσε και όλοι άρχισαν να εκδηλώνονται, μια ιστορική φιγούρα της σχολής άρχισε να οργανώνει την κερκίδα της ΕΑΚΟ και έβαλε φωτιά με ένα αρκετά ευρηματικό σύνθημα. «Ζουλουμάκια – Ζουλουμάκια είστε τρέλα με τα ροζ τα γιακαδάκια» το οποίο άρεσε στους ΠΑΣΠίτες και άρχισαν να το τραγουδάνε μαζί. Ο πνευματικός υιός του εισαγωγέα πτωματικών κεφαλών Λάμπρου Ζουλούμη αντέδρασε, και  η ιστορική φιγούρα του απάντησε: Σίμο πες μας πως τελείωσες τις κλινικές σου..μωρή!Ο Σίμος δεν ήξερε να απαντήσει(αφού δεν χρειάστηκε να περάσει από αυτές για να τις ολοκληρώσει) και ο ψηλότερος από τους ροζσηκωμένογιακαδάτους (medium) ήρθε να δείξει τα πρόσφατα αποτελέσματα την εξετάσεων τεστοστερόνης του.Αρχικά εμπόδισε τη βιντεοσκόπηση και στη συνέχεια έκατσε ατρόμητα στην κερκίδα της ΕΑΚΟ.Η ιστορική φιγούρα βρήκε ευκαιρία να του αναλύσει πως θα κάνει καλό στοματικό έρωτα στους καθηγητές για να ανελιχθεί ως ΔΑΠίτης και ως άνθρωπος.Λίγα δευτερόλεπτα μετά είχε εξαφανιστεί.

Πολιτικά συνθήματα άρχισαν να ακούγονται με τη λήξη των ποδοσφαιρικών αγώνων με χαρακτηριστικότερο το : «Γάυροι μ)&)νία, γάυροι μ(^νιά, γαμώ τη θύρα την 7».Με τα κομπιουτεράκια να έχουν πάρει φωτιά, η καταμέτρηση έληξε και την απόλυτη ησυχία διέκοψε μια φωνή η οποία χαρούμενα ανακοίνωσε ότι η ΔΑΠ δεν παίρνει αυτοδυναμία.Του χρόνου πάλι.

Υ.Γ. ο Vasilacoste ενημέρωσε πλήθος κόσμου ότι δεν αναγνωρίζει το καταστατικό της σχολής γενικότερα(!), όπως και στον τρόπο καταμέτρησης καθώς αυτό αναφέρει και άλλα πράγματα που δεν γίνονται.Και αυτό τον άνθρωπο δεν τον βγάλατε με αυτοδυναμία.Ζώα.

Υ.Γ.2 Η ΠΑΣΠ πρέπει να μαζέψει κόσμο και από άλλα αθλήματα εκτός το Taek Wo Do, γιατί σε λίγο θα είναι αγκαλίτσα με τα άκυρα.

Υ.Γ.3 Με ΕΑΑΚ και ΠΚΣ στο ΔΣ το mp3 player είναι σημαντικότερο από ποτέ.

Υ.Γ.4 Οι πρυτανικές εκλογές θα καλυφθούν διαδικτυακά από το dentnews με 4 webcam σε κάθε παραβάν.Μάθε πρώτος τι ψήφισες.


Ενέργειες

Information

11 Σχόλια

20 05 2010
ksanthia

Ο Τόλης γιατί Μπουτζιόλης ;

20 05 2010
DentNEWS.net

Και α και ου και ου
Τσιμπούκια στο DentNEWS….

Δεν έγινε αναφορά σε αυτό από odontofreneia…

20 05 2010
sporos

Ας πούμε και μερικά πράγματα που δεν έγιναν ευρέως γνωστά και καλό θα ήταν να σημοσιευτούν σε ξεχωριστό άρθρο για το τι εστί ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οδοντιατρικής:

1) Ο Βασιλάκος, υπεύθυνος ΔΑΠ, και το συνάφι του έπιαναν τους πρωτοετείς που τόσο καιρό φρόντιζαν να διασκεδάζουν στο Coral και τους προειδοποιούσαν πως σε περίπτωση που ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο από ΔΑΠ, τότε πτυχίο δε θα πάρουν ποτέ. Αν δε, μπουν σε κάποιο ψηφοδέλτιο άλλης παράταξης ή σχήματος τότε θα τους εξαφανίσουν από την Οδοντιατρική σχολή. Μήπως να ενημερώναν γι’αυτό τον πρόεδρο?

2) Οι ΔΑΠίτες (3ετείς και ένας 2ετής) πρώτοι προκαλέσαν τα άτομα της ΠΑΣΠ και στη συνέχεια της ΕΑΚΟ φωνάζοντας το υβριστικό σύνθημα: «Πούτσα πέρσι πούτσα φέτος». Μάλιστα, όταν μέλος της ΠΑΣΠ ζήτησε το λόγο από το σηκωμένο γιακά ενός δαπιτοειδούς, αυτός πήγε να πουλήσει και τσαμπουκά, ξεχνώντας πως σε ανύποπτο χρόνο θα μπορούσε να βρεθεί φυτεμένος στο έδαφος (όχι ότι το ύψος του απέχει και πολύ από αυτό).

3) Η έμπνευση της λεγόμενης και ιστορικής φιγούρας για το σύνθημα που έγινε λατρεία από μέλη (πτυχιούχων κυρίως) της ΠΑΣΠ και της ΕΑΚΟ έθιξε τόσο πολύ το σηκωμένο γιακά του 2ετή ΔΑΠίτη που ονειρεύεται υπευθυνιλίκια και τον έχουν ως χαμάλη στην παράταξη που νόμιζε ότι δείχνοντας τα προσόντα του και τις επιδόσεις του θα φόβιζε κάποιους που τα έχουν κατά τι μεγαλύτερα από αυτόν.

4) «Και α και ου και πίπες στο dentnews» λέγανε οι ΔΑΠίτες μετά από παρακίνηση του Σίμου (ένας είναι). Αυτό δείχνει από πού παίρνουν αυτοί.

5) Κάποιοι τσατιστήκαν τόσο από το σύνθημα της ιστορικής φιγούρας που θέλανε να ξυπνήσουν τον Πρόεδρο της Σχολής και να τον ενημερώσουν. Μα πραγματικά, έχει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καμιά ιδιαίτερη σχέση με την προεδρία και δεν την ξέρουμε???? Τουλάχιστον κάποιοι συναγωνιστές τους φανήκαν λογικότεροι.

6) Είναι απορίας άξιον πως περάσαν δίνοντας μαθηματικά αυτά τα άτομα μια και είχαν ξεχάσει μέχρι και τη στρογγυλοποίηση.

7) Έτσουξε τόσο η πολυαναμενόμενη 6η έδρα (από τις 7.30 το απόγευμα παίζανε το μύρισε θυμάρι και βασιλικό) που αποφασίσαν να βγάλουν τα νεύρα τους σε τοίχους, έδρανα και οτιδήποτε βρισκόταν μπροστά τους τα μέλη της ΔΑΠ. Μήπως να ενημερώναν και γι’αυτό τον πρόεδρο?

20 05 2010
τολης

άκου σποράκο..
Για να κάθησες να γράψεις όλα αυτά καταλαβαίνω πόσο πολυ…πόνεσε το χθεσινό..
Πέρα απ’ αυτό, φαίνειται ότι δεν ξέρεις κάποια βασικά για τη χθεσινή μέρα, και ιδιαίτερα για τη στρογγυλοποίση που αναφέρεις..

Αλλα επειδή εγώ δε φοβάμαι να πώ το όνομα μου, και δεν έχω τη διάθεση να αναλώνομαι σε διαδικτυακούς διαλόγους με ανώνυμους, αν θες μπορείς να με βρεις από κοντά να συζητήσουμε αυτά που γράφεις.

Τόλης Κώστας

20 05 2010
todaxtylo

Tolis i kostas einai to onoma sou re? Me mpredepses panathema se!

ps : odontofreneia eisai trela!
ps2 : spore eisai mprosta aderfe

21 05 2010
198η ψήφος

Εμένα αν θες, δε μπορείς να με βρεις από κοντά να συζητήσουμε αυτά που γράφεις. Ουουου!

198η ψήφος

21 05 2010
striptizez pithagoras

21 05 2010
Stefanos

xaxaxa….κατ’αρχας κοκκινιζω απο ντροπη και ταπεινοτητα με την ιστορικοτητα που με προσδωσατε.
Σε εσας που ξερετε ( ξερετε κομματακια μου…) και τοι εχετε ξανακανει να ψηφιζουν απο σασσιτες μεχρι και καποιοι ασχετοι προσποιουμενοι ξεχασμενα πτυχια χρειαζοσταν μολις μια τετοιο ψηφο ακομα!!!! θα το εκανα για σας αλλα ειστε προκατελλειμενοι οτι δεν ημουν η 198η ντροπη.
Υφισταμενε του ποιμεναρχη, αληθεια του να κουμανταρεις ηλιθιους πρεπει να σου αρεσει σαν χομπι, μεχρι που ερχεται το μεσημερι να λογοδοτησεις σε εναν πανηλιθιο!!! παναγια μου, δεν κανετε διαλογη στα μελη, ειστε large κ φιλανθρωποι,αλλα τουλαχιστον θα μπορουσατε στον υπευθυνο να κανετε ενα βασικο τεστακι επαρκειας ( πχ να ξερει να μιλαει, να σκεφτεται εξυπνες πουστιες και οχι υπερκουτο-πονηριες!) !
Ειναι τραγικο που ο χειροτερος υπευθυνος της 10ετιας…. εξακολουθει να ειναι ο μεσαζων του πιστιαρη σαν-καθηγητγη, και υπευθυνος υπευθυνου στις εκλογες! ( αυτο ειναι το λιγοτερο, εδω του δωσανε πτυχιο κριμα στους ασθενεις)
Τολακι ξερω οτι σε εκνευρισα κ ζητω συγγνωμνη, σεβομενος τις χρονιες επισκυψεις μεχρι να γινεις αντρ…ουπς υπευθυνος! Χαρη στο τελευταιο το παιζεις κ αντρας γιατι η φωνουλα σου δεν ξεπερνουσε τον ψιθυρο στον καφε μεχρι το 4ο ετος.

Τελος σπορακο, εισαι πολυ ενημερωμενος, συγχαρητηρια! εδω ειχανε πει σε ενα παιδι στο πτυχιο που δεν τα επαιρνε τα γραμματα ευκολα, οτι αν δεν ψηφησει δαπ, θα ισχυσε το ν+2 και θα τον εδιωχναν απο την σχολη!!! Η πουστια τους περναει στους αδυναμους κ σ’αυτους που δεν ξερουν. Διαλεξαν τον δρομο, κ τετοιοι λιγοψυχοι θα πεθανουν…..τους λυπαμαι ( ακους αξιοθρηνητε τολη????)

21 05 2010
fterotos

a sorry.. to sinthima itan empneysis tou poiiti- raper kyan!

23 05 2011
kostas

2011 aftodynamia filakia…

24 05 2011
thelo ki ego ergasia

ela pes tin alitheia…perimenes 367 meres gia na to peis,etsi?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: